Statafel

Statafelhoes Herbalife Nutrition


Zichtbaarheid van de organisatie door middel van een logo is tegenwoordig erg belangrijk. Daarom biedt Leijs de mogelijkheid om het logo van de organisatie of een ander beeldmerk af te drukken op statafelrokken ofwel statafelhoezen. Vraag informatie aan of bestel nu een gepersonaliseerde statafelhoes, mail ons direct.


De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. De bedrukte hoezen zijn wasbaar tot 40°C en kleurecht. Afmetingen zijn 85×114 cm en zijn geschikt voor vrijwel alle statafels. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.


De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten. De volledige statafelrok is naar eigen inzicht te bedrukken met alle mogelijke kleuren. Voor meer informatie over persoonlijke afdrukken en bestellen, mail naar info@leijs.eu of ga naar de contactpagina.

NL +31 (0)653 264 017

BE +32 (0)484 494 573

Follow Us

John Leijs • 2019 © All Rights Reserved

Leijs Organisatie & Advies