Over ons

John Leijs


54 jaar, vader van twee kinderen, Amber en Sven.


Vanaf 1 maart 1990 actief met Leijs Organisatie & Advies, op alle gebieden van management, marketing, financiën en promotie.


John was tot 2012 naast Leijs Organisatie & Advies zelfstandig ondernemer en heeft meerdere succesvolle bedrijven opgericht. Daarnaast heeft John als adviseur diverse privaat publieke samenwerkingen begeleid.


Vanuit Leijsdream Sports & Events in Roosendaal ( in de periode van september 1986 t/m januari 2003 ), is vooral door de events de extra aandacht gekomen voor de materialen op het gebied van Marketing & Promotie, vandaar Leijs.eu

 


John richt zich vooral op vraagstukken van organisaties over horeca, sport, evenementen en leisure in Nederland en België en daarnaast op het binden en boeien van interim-managers voor Leijs. 

John heeft een bedrijfskundige achtergrond en met zijn ervaring helpt hij organisaties de verbinding te maken tussen de mens ( met zijn/haar potentieel ) en de organisatiedoelen. Zijn aanpak kenmerkt zich door een praktische, op ervaring gebaseerde en bedrijfsgerichte aanpak.