Partytent 24
Nu ook leverbaar!
Nu ook leverbaar!

Partytent 24,

leverbaar in het formaat

3 x 3 meter en in 6 x 3 meter


Het unieke van deze tent is het quick folding frame dat uit slechts één deel bestaat. Zo heeft u nooit gedoe met tentstokken en is de tent razendsnel op te zetten. U vouwt simpelweg het harmonicaframe uit, bevestigt het topcover en ritst de zijpanelen vast en uw tent staat (zijpanelen zijn optioneel). Door uitschuifbare poten is de tent tot iedere gewenste hoogte te verstellen. Makkelijker kan niet! Het one-piece design bespaart u enorm veel kostbare tijd en zorgt ervoor dat u na een festival of evenement uw spullen snel weer heeft ingepakt.


Tenten met full colour opdruk

De Quick Folding tent wordt helemaal naar wens full colour bedrukt. Foto’s, reclameboodschappen, en gedetailleerde kleurrijke logo’s vormen geen enkel probleem. Dit maakt deze reclame tent bijzonder geschikt voor festivals, beurzen, presentaties en allerlei andere evenementen. U kunt de tent bijvoorbeeld gebruiken als stand en om producten vanuit te verkopen.


Het sterke doek dat gebruikt wordt voor onze tenten is erg duurzaam en bestand tegen weersinvloeden. Kleuren vervagen niet en lopen niet uit, en het topcover is waterafstotend en werkt brandvertragend (420D oxford coated pvc). U heeft gegarandeerd jaren plezier van uw tent.


Deze vouwtent is licht, eenvoudig te vervoeren (in auto) en makkelijk op te zetten.

Origineel voor feestjes, promoties en evenementen.

Niet vergelijkbaar met wat u bij een bouwmarkt aantreft.


Status per 25 januari 2020:

1 x topcover Herbalife 24, 3 x 3 meter,

met alu frame op voorraad
NL +31 (0)653 264 017

BE +32 (0)484 494 573

Follow Us

John Leijs • 2020 © All Rights Reserved

Leijs Organisatie & Advies